Om klokkerholm

 

Jeg Hedder Bo Bagger Klokkerholm
 
Uddannelser: Pædagog, NLP Terapeut, Hypnotisør og Hypnoterpeut.
 
Erfaringer:
 
Jeg har over 20 års erfaring som pædagog,
2007 til 2014 Familiekonsulent ved Mariagerfjord kommune,
2014 til 2017, familiekoordinator ved Randers kommune, project helhedsindsatsen.
Selvstændig Terapeut, hypnotisør fra 2017
 
Jeg har arbejdet med familier, familiemønstre, personlige og familiære forandringer, med fokus på bedre trivsel for den enkelte og hele familien.
Mine pædagogiske erfaringer er alle indenfor special områder som, ADHD, Turette, OCD, tidlig frustration, Autisme, og de seneste år har jeg arbejdet meget med stress, angst og depression.  
Herudover har jeg arbejdet en del med konliktmægling, især ved skilsmisser, men også I andre sammenghænge.

 

 

Kontakt mig i dag og hør mere

 

 

 

Jeg tilbyder hjælp med

 

Stress og depression

Her opnår du en indsigt i hvad stress og depression er, og får redskaber som gør dig i stand til at håndtere de udfordringer du møder.

 

Angst
Her opnår du indsigt i din angst, samt redskaber der gør dig i stand til at håndtere din angst, så den ikke behøver hæmme dig.

 

Familiebehandling
Er der ubalance og mistrivsel i familien, kan I her få indsigt i de mønstre I har, og de nødvendige redskaber, så i sammen kan gå på opdagelse i den gode kommunikations forunderlige verden.

 

Parterapi
Bliv afklaret på, hvad jeres forhold kan bygge videre på. Hvilke fælles værdier i har, og hvordan i får brudt eventuelle uheldige mønstre, så i sammen kan genfinde kærligheden.

 

Skilsmisseterapi

Her vil i få indsigt i og redskaber til, hvordan i fremadrette kan samarbejde konstruktivt omkring jeres børn. Hvor er faldgrupperne, og hvor skal jeres fokus være.

 

 

ontakt mig i dag og hør mere